Stamboom Schrik » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 5.493:

Willemtje Vegter is geboren op 17 november 1812 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Roelf Willems Duitscher en Martje Louwes de Jonge zijn getrouwd op 7 december 1812 in Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Frederik Eerenst (Friederik Eernst - Frederik) Meijer (Meijers) is geboren op 9 december 1812 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Jans Alting is overleden op 13 januari 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Doetje Fokkes is overleden op 28 januari 1813 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Germt Jintes is geboren op 25 februari 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wicher Jans van Norg en Trijntje Roelfs Rijkens (alias: Rijken) zijn getrouwd op 5 maart 1813 in Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willemtje Vegter is overleden op 15 maart 1813 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harm Alberts Hummel en Aaltje Freerks (alias: Freriks - Fredriks) Homan zijn getrouwd op 18 april 1813 in Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Breggien ter Wijn is geboren op 19 april 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.