Stamboom Scholtens - Jansen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 475:

Albert Harms Pinxterboer is overleden op 21 oktober 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Albertie Pinxter is geboren op 7 mei 1812 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Eerkien Jacobs Pinkster is overleden op 7 juli 1812 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannes Jurjens en Grietje Meinderts zijn getrouwd op 16 januari 1813 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Anna Niks is geboren op 28 maart 1813 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grietje Bodendijk is geboren op 22 augustus 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Catharina Margaretha Sikkens is geboren op 25 augustus 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Harms Gelling is geboren op 30 september 1813 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Gaasbeek is geboren op 21 december 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Engbert Jans Ensing en Willemtje Jans Hoen zijn getrouwd op 12 februari 1814 in Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.