Stamboom Sablairolles-Sablerolles-Sablerolle » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 45:

Maria Jacoba Sablerolle is overleden op 10 oktober 1832 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Koetsier en Catharina Sablerolle zijn getrouwd op 8 december 1843 in Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Koetsier is overleden op 26 juli 1844 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Koetsier is geboren op 26 juli 1844 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Sablerolle is overleden op 13 november 1844 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Nicolaas Lammens en Jannetje Sablerolle zijn getrouwd op 27 december 1845 in Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Cornelia Koetsier is geboren op 20 mei 1846 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Koetsier is geboren op 20 mei 1846 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Cornelia Koetsier is overleden op 26 juni 1846 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Koetsier is overleden op 30 juni 1846 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.