Stamboom Sablairolles-Sablerolles-Sablerolle » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 181 - 190 van 206:

Adrianus van de Berg en Neeltje Vuijk zijn getrouwd op 7 juli 1915 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Magdalena Hoefsmit is overleden op 12 juli 1916 te Poortugaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Poortugaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelia Maria Eckhardt is overleden op 25 april 1919 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Jacobus Oliemans en Adolphina Johanna Jacoba de Koning zijn getrouwd op 20 juli 1921 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Johannes Pieter Boslooper en Bertha de Bruin zijn getrouwd op 16 november 1921 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Guillaume Everard Corneille Lambert Eugene Sablairolles en Annetje Roozenbeek zijn getrouwd op 25 januari 1922 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Levinus Willems en Mensje van den Hoek zijn getrouwd op 5 april 1922 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis van den Hoek en Clasina Johanna de Bruin zijn getrouwd op 3 mei 1922 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Maria Magdalena de Jong is overleden op 19 mei 1922 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Jan Vrijland en Maria Christina Fiegen zijn getrouwd op 30 augustus 1922 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.