Stamboom van de familie Rutgers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 118:

Antje Wal is geboren op 3 november 1787 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Feykesz Bloemendaal en Cornelisje Slijper zijn getrouwd op 11 oktober 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Feykesz Bloemendaal en Cornelisje Slijper zijn getrouwd op 11 oktober 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Ondertrouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Feykesz Bloemendaal en Cornelisje Slijper zijn getrouwd op 11 oktober 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Feykesz Bloemendaal en Cornelisje Slijper zijn getrouwd op 11 oktober 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Jan Feykesz Bloemendaal en Cornelisje Slijper zijn getrouwd op 11 oktober 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Dirk Bloemendaal en Vokeltje Rieuwerts zijn getrouwd op 21 november 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Bloemendaal en Vokeltje Rieuwerts zijn getrouwd op 21 november 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Ondertrouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Bloemendaal en Vokeltje Rieuwerts zijn getrouwd op 21 november 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Bloemendaal en Vokeltje Rieuwerts zijn getrouwd op 21 november 1789 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.