Stamboom Rorije » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 42:

Hermanus van Petersen is overleden op 5 december 1911 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Derk Stoelhorst en Johanna van Ommen zijn getrouwd op 6 februari 1913 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Wink en Kaatje Regterschot zijn getrouwd op 16 mei 1913 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Antonie Everhard Rook en Hendrikje van Ommen zijn getrouwd op 26 november 1914 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Arend Jan van Petersen en Anna Catharina Dalenoord zijn getrouwd op 11 augustus 1917 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Hendrik Krabbenbos en Johanna Hendrika Lansink zijn getrouwd op 26 maart 1921 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerritdina Brinkman is overleden op 4 december 1921 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Lasonder en Frederika van Petersen zijn getrouwd op 24 augustus 1922 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Bernard Lansink en Geertruida Aleida Meewis zijn getrouwd op 16 juni 1923 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Lansink en Johanna Berta Krabbenbos zijn getrouwd op 2 augustus 1924 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.