Stamboom Rikkers - Taphorn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 626:

Sara Adriana Christiaanse is geboren op 7 april 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Caspers is geboren op 29 april 1814 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Verkerk en Johanna Guidemond zijn getrouwd op 25 mei 1814 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacobus van der Zwiep is geboren op 14 juli 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik de Bruin en Johanna Catharina Elizabeth Rijnders (Reyners) zijn getrouwd op 15 juli 1814 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Coenraad de Vos en Maria Teske (Teschke) zijn getrouwd op 26 augustus 1814 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Judik (Judic) van der Hart is geboren op 3 december 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Smit - Hessing is geboren op 21 december 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Schie is geboren op 14 februari 1815 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dirk de Vos is geboren op 14 februari 1815 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.