Stamboom Rikkers - Taphorn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 75:

Gerrit Enzerink is overleden op 15 september 1888 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Enserink is overleden op 25 september 1888 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermina (Mien) Wezel is geboren op 16 november 1888 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Berendina Leemkuil is overleden op 26 november 1888 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermen (Harm) Weggeman is overleden op 6 maart 1889 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Francisca van Rijn is overleden op 30 april 1889 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harmen Harmsen en Garritjen Borkink zijn getrouwd op 7 maart 1890 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Philippus Weggeman en Johanna Catharina Maria Hoefsmit zijn getrouwd op 17 december 1891 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Kasper en Maria Bijleveld zijn getrouwd op 1 december 1893 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelis Hendrikus Hoefsmit is overleden op 1 januari 1894 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.