Stamboom Rietveld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 287:

Lena in 't Veld is overleden op 14 oktober 1811 te Dinteloord. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dinteloord » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter de Boef is overleden op 14 november 1811 te Dinteloord. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dinteloord » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna den Hollander is geboren op 21 oktober 1812 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Gerrit van Kaam en Hendrika Ardon zijn getrouwd op 6 oktober 1813 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Cornelis de Man is geboren op 31 oktober 1816 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Sija van der Veer is geboren op 1 maart 1817 te Dinteloord. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dinteloord » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Pieter van Werd is geboren op 17 oktober 1818 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Johanna Degenaars is geboren op 24 december 1818 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Willemina Hollemans is overleden op 5 februari 1819 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Derk Harmsen en Adriana de Greef zijn getrouwd op 24 augustus 1820 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.