Stamboom Rietveld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 152:

Arie van der Vliet is geboren op 19 juni 1816 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannigje Opstelten is geboren op 15 maart 1820 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Neeltje van Eck is geboren op 10 oktober 1821 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gijsberdina Barbera Egberdina van Herwijnen is geboren op 19 juni 1823 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Elizabeth Zonneveld is overleden op 14 april 1825 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina Andernach is geboren op 16 oktober 1825 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jenneke van den Oever is geboren op 21 december 1826 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dingena Koning is overleden op 10 september 1827 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna van der Heijden is geboren op 8 juli 1832 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Nicholaas Versteeg is geboren op 16 september 1832 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.