Stamboom Rietveld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 141 - 150 van 152:

Marinus den Ouden en Willemina van Ooijen zijn getrouwd op 24 januari 1934 in Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Coenraad Schriever is overleden op 27 februari 1935 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Versteeg is overleden op 16 mei 1935 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gijsbertje Salm is overleden op 21 november 1936 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aartje Christina Schaap is overleden op 11 februari 1942 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Petrus Jacobus Adolph Aarse is overleden op 29 mei 1944 te Kerkwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Kerkwijk » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jantje Kuijntjes is overleden op 25 september 1944 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Huibert Groenenberg is overleden op 23 januari 1945 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Celia Pelle is overleden op 22 februari 1952 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas van Heusden is overleden op 8 oktober 1956 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.