Stamboom Reinderman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 67:

Karel Jurrisen en Neeltje Everdina Tak zijn getrouwd op 3 juni 1915 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Wichert Jansen en Catharina Jacoba Tak zijn getrouwd op 21 juni 1917 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Kornet is overleden op 28 maart 1918 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Egbert Karselius en Maria Arendina Horst zijn getrouwd op 28 juni 1919 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Peter Johann van Galen en Eva Karselius zijn getrouwd op 6 september 1919 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Egbert Karselius is overleden op 27 maart 1920 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Kornet en Grietje Huitema zijn getrouwd op 21 april 1921 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jantien Karselius is overleden op 5 juni 1922 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Kornet en Hendrika Grada Keizers zijn getrouwd op 1 juli 1922 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Franziska Luise Elisabeth Befkenhorst is overleden op 9 juli 1922 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.