Stamboom Reijntjes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 101:

Anna Gertrudis Reintjes is geboren op 29 april 1785 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrikus van Soetendael en Maria van Heel zijn getrouwd op 13 augustus 1786 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Geertruida Heijligers is geboren op 6 november 1791 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gertrudis Boetselaers is geboren op 26 februari 1794 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannes van Zoetendaal is geboren op 17 oktober 1794 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peter Vervoort en Johanna Maria van Swaemen zijn getrouwd op 7 augustus 1798 in Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacobus Wouters en Engelberta Philipsen zijn getrouwd op 11 februari 1800 in Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Wouter Wouters is geboren op 21 november 1801 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna Maria Reintjes is geboren op 13 oktober 1805 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna Catharina Vervoort is geboren op 5 november 1807 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.