Stamboom Regters » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 401 - 404 van 404:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Johanna Regters (overleden in 1963), een kind van Hendrik Gerardus REGTERS en Lena VAN KAMPEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Berendina van Dijk (overleden in 1964), een kind van Matthijs VAN DIJK en Johanna Berendina LEEMAN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nathan van Embden (overleden in 1964), een kind van Salomon VAN EMBDEN en Rebecca VAN GELDER, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Petronella Zimmerman (overleden in 1965), een kind van Johannes ZIMMERMAN en Elisabeth REGTERS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.