Stamboom Reffeltrath » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 30:

Alphonsus Johannes Maria van Iersel is geboren op 25 juni 1883 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Lambertus Theodorus Peeters en Anna Cornelia Jansen zijn getrouwd op 4 mei 1892 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Marinus Antonius van de Rande en Wilhelmina Maria Dielissen zijn getrouwd op 27 april 1898 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Everardus Hendrikus van der Heijde is overleden op 1 december 1903 te Udenhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Udenhout » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Alphonsus Johannes Maria van Iersel en Maria Geertruda van der Heijden zijn getrouwd op 9 juli 1906 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Antoinette Fr. M. Stalpers is geboren op 22 juli 1912 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Jan Schellekens is geboren op 2 juli 1925 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Michel Johannes Spanjers is overleden op 23 december 1941 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Hubertus Verhoeven is overleden op 6 oktober 1943 te Oisterwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oisterwijk » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Annelies Schellekens is geboren op 12 juni 1954 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.