Stamboom Raaijmakers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 22:

Adrianus Benedictus Cornelis Raaijmakers is geboren op 10 april 1881 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Helena Francisca Maria Raaijmakers is geboren op 8 april 1883 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Cornelia Antonetta Maria Raaijmakers is geboren op 26 februari 1887 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Louisa Catharina Backx is geboren op 19 januari 1888 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Francis Antoon van der Weerden en Louisa Catharina Backx zijn getrouwd op 1 juni 1917 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Dominca Maria Elisabeth Kramer is overleden op 3 april 1935 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Adrianus Raaijmakers is overleden op 7 augustus 1937 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Adrianus Benedictus Cornelis Raaijmakers is overleden op 7 augustus 1937 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Louisa Catharina Backx is overleden op 24 februari 1945 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marinus Cornelis Jacobus Raaijmakers is overleden op 16 maart 1946 te Putte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Putte » Overlijdensregister 1933-1950.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.