Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 929:

Isabella Johanna Vos is geboren op 28 oktober 1792 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Rudolph Anthony Rodolphus Antonius Roedolph Anthony de Salis (baron) is geboren op 4 november 1795 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Verdaasdonk (van Daesdonk) is geboren op 25 december 1795 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Maria Timmermans is geboren op 21 augustus 1796 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Johannes Vos is geboren op 8 januari 1797 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Jean Louis (jonkheer) de Casembroot de Casembrood is geboren op 30 januari 1798 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Janssen Jansen is geboren op 21 september 1798 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Mauritia Theodora Hilgers is overleden op 20 mei 1802 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Louisa Ottelina (jonkvrouwe) de Casembroot de Casembrood is geboren op 29 december 1804 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Helene Wilhelmina de Casembroot is geboren op 18 juni 1806 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.