Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 524:

Geertruida Johanna van der Feltz is geboren op 24 maart 1815 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertruida Johanna van der Feltz is overleden op 23 april 1815 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Samuel Gerhard Jorissen en Maria Elisabeth Petronella Maria Elisabeth Petieternella van Benthem van den Berg zijn getrouwd op 2 november 1815 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Johanna Maria Lara Johanna Maria Sara Musquetier is overleden op 2 november 1815 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Sassen is geboren op 14 juni 1816 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Sofia Helena Jorissen is geboren op 19 september 1816 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Christiaan Willem van der Feltz (baron) is geboren op 6 oktober 1816 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arie van Zee is geboren op 14 november 1816 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Roberina Macalester Loup is geboren op 23 augustus 1817 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertrui Johanna van der Feltz (baronesse) is geboren op 25 september 1817 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.