Stamboom Klaassen uit Hoofddorp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 154:

Grietje Epping is geboren op 26 april 1853 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan de Jager en Jantje Hesseling zijn getrouwd op 28 mei 1853 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geesjen Epping is geboren op 14 september 1854 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Wijn is geboren op 16 februari 1855 te Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Derk Jager en Lammechien de Wit zijn getrouwd op 21 mei 1855 in Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Ate Jans de Vries en Ebeltje Freerks Kloosterhuis zijn getrouwd op 22 september 1855 in Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerriet Epping is geboren op 7 november 1855 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lammechien de Wit is overleden op 16 februari 1856 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jakob Lestestuiver en Annechien de Jager zijn getrouwd op 15 maart 1856 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geert Hazelhoff is geboren op 30 augustus 1856 te Wedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.