Stamboom Pel-Stam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 173:

Geertruij Valckhoff is geboren op 1 mei 1692 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aeltje Aerts Valckhoff is geboren op 2 maart 1694 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Arien van Wijgerden is geboren op 5 maart 1711 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan van Kleeff en Cornelia van Rijswijk zijn getrouwd op 4 november 1742 in Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Wouter van Driel en Jacoba Adriana Suurmond (Seurmont) (Soermans) zijn getrouwd op 4 april 1754 in Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Klasina van Kleef(f) is geboren op 26 december 1754 te Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Geertruid van Driel is geboren op 9 februari 1755 te Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Driel is geboren op 13 november 1757 te Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannes van Driel is geboren op 8 april 1759 te Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Klaas van Rijswijk is overleden op 25 mei 1759 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.