Stamboom Pas en Meyer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 135:

Maria KOKSHOORN is overleden op 19 april 1848 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria KOKSHOORN is overleden op 21 april 1848 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernardus HENNEMAN is geboren op 14 augustus 1848 te Voorhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Voorhout » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Geertruida LENS is geboren op 14 januari 1849 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis VERTEGAL is overleden op 4 november 1850 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klazina Adriana BOS is geboren op 1 april 1851 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Nicolaas AKKER,VAN DEN en Helena VOGELAAR zijn getrouwd op 7 mei 1852 in Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Dirk HEEMSKERK is geboren op 13 augustus 1853 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arnoldus Andreas GROENEWEGEN is geboren op 8 december 1853 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik (Hein) Jacobsz VERDEGAAL is overleden op 13 mei 1854 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.