Stamboom Parlevliet en Van de Gugten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 119:

Adrianus van Alfen is overleden op 9 juni 1840 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Leonardus Ruijs en Joanna van Wordragen zijn getrouwd op 7 februari 1842 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Nicolaas Ramaer is geboren op 5 december 1849 te Alem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Alem » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Eliza Antonie Ligtelijn is geboren op 17 mei 1850 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Clasina van Balkum is geboren op 18 september 1850 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Cornelis van Weerden is geboren op 18 augustus 1852 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Dirk Jens is geboren op 17 april 1854 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannes Albertus van der Kaaij is geboren op 27 april 1854 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jantje Hendrina van Lavieren is geboren op 2 november 1854 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johanna Paulina van den Bosch is geboren op 22 november 1856 te Heerewaarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerewaarden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.