Stamboom oorsprong Hessels familie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 78:

Cornelia Oerlemans is geboren op 30 juni 1758 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Cornelius Oerlemans is geboren op 30 april 1760 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Christianus Bierbooms en Elisabeth van der Beeck Beek zijn getrouwd op 18 januari 1761 in Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Christianus Bierbooms en Catharina Denissen van der Lee zijn getrouwd op 25 januari 1761 in Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Pieter (Petrus) Bierbooms is geboren op 3 december 1761 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Gertrudis Oerlemans is geboren op 20 mei 1762 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Cornelia Bierbooms is geboren op 31 oktober 1763 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Matheus Bierbooms is geboren op 2 juli 1765 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joannes Bierbooms is geboren op 27 mei 1767 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joanna Barbara Bierbooms is geboren op 4 december 1768 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.