Stamboom Onstenk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 178:

Carel Onstenk en Garritjen Reugebrink zijn getrouwd op 22 november 1823 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lubbert Onstenk is geboren op 26 maart 1824 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Onstenk is overleden op 24 december 1824 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willemken Onstenk is geboren op 23 februari 1825 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Teuntjen Wentink is overleden op 28 juni 1825 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Steven Onstenk is geboren op 16 september 1825 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrika Onstenk is geboren op 28 november 1826 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aleida Maria Onstenk is geboren op 13 januari 1827 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermanus Onstenk en Dersken Walgemoed zijn getrouwd op 12 mei 1827 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Meijerink en Aleida Onstenk zijn getrouwd op 5 april 1828 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.