Stamboom Ocken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 181 - 190 van 217:

Herman Anne van der Hardt Aberson en Alida Maria Goens, van zijn getrouwd op 8 augustus 1900 in Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Johannes Moolhuizen is overleden op 13 juli 1901 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Paulus Antony Borch tot Verwolde v Vorden, vd is overleden op 18 augustus 1901 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Hermanus Gallée is overleden op 4 oktober 1901 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Aleida Thoden Velzen, van is overleden op 8 januari 1902 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Simon Moulijn en Hesther Henriette Jacoba Haitsma Mulier zijn getrouwd op 12 maart 1902 in Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Lydia Jeanne Schaaf is overleden op 2 januari 1903 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Christina Hendrina Ovink is overleden op 2 februari 1903 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerda Janetta Gijmink is geboren op 28 april 1903 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerda Eva Schmidt is geboren op 5 januari 1904 te Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.