Stamboom Noordevliet » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 233:

Petrus Thomas Nicolaas Stumpers is geboren op 22 december 1824 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikus Wilhelmus Tournoij is geboren op 25 augustus 1825 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Thomas van Ekert is geboren op 2 december 1825 te Maarheeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Maarheeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petronella Johanna de Haan is geboren op 22 februari 1826 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Constantinus Johannes Stumpers is geboren op 11 mei 1827 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus Cornelis Tournoij is geboren op 17 februari 1829 te Gestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gestel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina Stumpers is overleden op 19 november 1829 te Gestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gestel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus Thomas Nicolaas Stumpers is overleden op 3 januari 1830 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerardus Jacobus Stumpers is overleden op 3 januari 1830 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Nijssen is geboren op 23 januari 1830 te Maarheeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Maarheeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.