Stamboom Nijborg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 184:

Roelfje Pepping is geboren op 26 augustus 1870 te Gieten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gieten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Nijenhuis en Atje Nijborg zijn getrouwd op 27 februari 1873 in Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob Nijborg is geboren op 15 oktober 1873 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harm Bouma en Trijntje Nieborg zijn getrouwd op 15 november 1873 in Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aaltien Nijenhuis is geboren op 15 januari 1874 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantje Steenstra is geboren op 21 mei 1874 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aaltje Tolner (Tolnaar) is overleden op 24 juli 1875 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Venema is geboren op 26 juli 1875 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Nijenhuis is geboren op 20 augustus 1875 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Egbert de Boer is geboren op 23 februari 1876 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.