Stamboom Nieveld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 27:

Josephus Christianus van Blerck en Petronella Ligthart zijn getrouwd op 14 september 1893 in Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Cornelia Maria van Blerck is geboren op 5 maart 1894 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Cornelia Maria van Blerck is overleden op 5 augustus 1894 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Petrus Jacobus van Blerck is overleden op 8 mei 1895 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Maria Cornelia Anna van Blerck is geboren op 20 mei 1895 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Johannes van Blerck en Maria Snijders zijn getrouwd op 7 mei 1896 in Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Petrus Theodorus van Blerck is geboren op 16 januari 1897 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Cornelia Adriana Anna van Blerck is geboren op 22 september 1899 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Anna Josephina Maria van Blerck is overleden op 24 augustus 1901 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johanna Elisabeth van Blerck is geboren op 19 juni 1904 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.