De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
De temperatuur op 6 september 1983 lag tussen 7,5 °C en 17,4 °C en was gemiddeld 12,9 °C. Er was 2,2 mm neerslag gedurende 0.6 uur. Er was 7,3 uur zonneschijn (55%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
12 januari » Op de BRT wordt de eerste aflevering van het spelprogramma Hoger, lager uitgezonden.
4 maart » De AEX gaat van start met een koers van 100 punten.
28 juni » België - Oprichting van het Arbitragehof, de federale scheidsrechter.
21 juli » Op het Vostokstation op de Zuidpool wordt een buitentemperatuur gemeten van -89,2 graden Celsius, de laagste buitentemperatuur ooit op aarde vastgesteld.
24 september » De Amerikaanse atleet Carl Lewis verbetert het ruim vijf jaar oude record op de 100 meter sprint met 0,01 sec en brengt het op 9,92 seconden.
16 november » Het Nederlands voetbalelftal behoudt kans op deelname aan het EK voetbal 1984 door directe concurrent Spanje in Rotterdam met 2-1 te verslaan. Peter Houtman en Ruud Gullit scoren voor Oranje.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Maria Johanna Nettenbreijer, "Stamboom Nettenbreijer", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-nettenbreijer/I4.php : benaderd 13 mei 2025), "Hans Nettenbreijer (1983-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.