Stamboom Mur » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 151 - 157 van 157:

Lijsje Kats is overleden op 31 augustus 1910 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Tanneke Kats is overleden op 6 december 1912 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Hendrikus Johannes van Steeg en Elizabeth Cornelia Heijstek zijn getrouwd op 18 mei 1923 in Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Adriana Catharina Kats is overleden op 26 februari 1950 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Hendrikus Johannes van Steeg is overleden op 9 juli 1954 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Jan Kooij is overleden op 22 maart 1957 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriana Catharina van Gent is overleden op 12 augustus 1959 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.