Stamboom Mur » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 21.701:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Willigenburg (geboren in 1721), een kind van Wormert van Willigenburg en Jannetje Lens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wjintje van Willigenburg (geboren in 1723), een kind van Wormert van Willigenburg en Jannetje Lens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wjintje van Willigenburg (geboren in 1723), een kind van Wormert van Willigenburg en Jannetje Lens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Hemert (geboren in 1732), een kind van Floris van Hemert en Caatjen Aldens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Sombergh (geboren in 1734), een kind van Johannes Schepel en Johanna Petronella Sombergh, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje den Jonge (geboren in 1735), een kind van Cornelis Floor en Cornelia Willems van Rijswijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maerigje den Jongen (geboren in 1737), een kind van Cornelis Floor en Cornelia Willems van Rijswijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkije van Vliet (geboren in 1738), een kind van Jan van Vliet en Maria ??, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Lena van Vliet

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Vernier (geboren in 1739), een kind van Flips Gerrits Vernier en Maria Jans van Waveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aartje Floor (geboren in 1740), een kind van Cornelis Floor en Cornelia Willems van Rijswijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.