Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.671 - 2.680 van 2.686:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aaltje de Best (1994-1941) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aaltje de Best.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Noa Star (2012-2012) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Noa Star.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jace van Beelen (2014-2014) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jace van Beelen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sophie van der Plas (2017-2017) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sophie van der Plas.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertje de Waal (????-1887) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertje de Waal.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Kooij (????-1955) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Kooij.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lijntje van den Blink (????-1961) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lijntje van den Blink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joost Huijsman (????-1969) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joost Huijsman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Meijer (????-1976) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Meijer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Cornelis van Beelen (????-1979) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Cornelis van Beelen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.