Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 38.591 - 38.600 van 38.601:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Kooij (????-1955) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Kooij.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lijntje van den Blink (????-1961) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lijntje van den Blink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joost Huijsman (????-1969) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joost Huijsman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Meijer (????-1976) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Meijer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Cornelis van Beelen (????-1979) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Cornelis van Beelen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Jonker (????-1986) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Jonker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana Schaap (????-1988) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana Schaap.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Schaap (????-1989) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Schaap.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Kloos (????-1990) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Kloos.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Cornelia Boogerd (????-2000) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Cornelia Boogerd.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.