Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen » Jan Florisz Waasdorp (1640-????)

Persoonlijke gegevens Jan Florisz Waasdorp 


Gezin van Jan Florisz Waasdorp

Hij is getrouwd met Aagje Cornelisdr Ammeraal.

Zij zijn getrouwd.


Kind(eren):

  1. Cornelis Jansz Waasdorp  < 1677-1750 
  2. Jan Jansz Waasdorp  < 1685-1766
  3. Floris Jansz Waasdorp  < 1689-1771 

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Jan Florisz Waasdorp?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Jan Florisz Waasdorp

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Jan Florisz Waasdorp


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Ronald Mourits, "Stamboom: van Beelen / Vink / van den Oever / van Hensbergen", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-mourits/I1468.php : benaderd 17 juni 2024), "Jan Florisz Waasdorp (1640-????)".