Stamboom Mollet, van de Pol, ea » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 126:

Christiaan Karel Roelofsz is geboren op 16 juli 1851 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerhard Breunardus van Heuven is geboren op 2 maart 1852 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Theodorus Engelbert van Dijk is geboren op 28 juli 1852 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Wilhelmina Roelofsz is geboren op 22 oktober 1852 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Abraham Priester en Janna Geertruid Voortwis, te zijn getrouwd op 11 november 1857 in Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Anna Elisabeth Kruijff, de is geboren op 16 februari 1858 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Dorejetta Margrita Garretsen is geboren op 30 november 1858 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Hendrikzn Croockewit en Jenneke Albers zijn getrouwd op 11 augustus 1859 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Frederik Willem Rappold en Johanna Catharina Romswinckel zijn getrouwd op 6 maart 1860 in Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Ferdinand Frederik Wilhelm Zande, van der is geboren op 31 maart 1861 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.