De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
Gezin van Anna Maria Henriette Michella van den Thillart
De temperatuur op 20 april 1942 lag tussen 3,8 °C en 17,2 °C en was gemiddeld 10,1 °C. Er was 0.1 mm neerslag. Er was 4,0 uur zonneschijn (28%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
15 februari » Rond half vijf 's ochtends liep Hr. Ms. Van Ghent, door een navigatiefout, aan de grond in Stolze-straat op het kustrif van het eiland Bamidjo.
8 maart » De Nederlandse mijnenveger Jan van Amstel tot zinken gebracht door een Japanse torpedobootjager.
8 maart » De Nederlandse strijdkrachten geven zich over; Nederlands-Indië wordt door Japan bezet.
29 april » Grote explosie bij Tessenderlo Chemie in Tessenderlo met 189 doden en enorme vernielingen. De waarschijnlijke oorzaak is de explosie van aangekoekt ammoniumnitraat dat arbeiders met dynamiet wilden laten springen.
22 juli » Tweede Wereldoorlog: de systematische deportatie van joden uit het getto in Warschau begint.
3 oktober » Eerste succesvolle lancering van een V2-raket vanaf Peenemünde in Duitsland, de eerste keer dat een door de mens vervaardigd object de ruimte bereikt.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Michael Jacobs, "Stamboom Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/I81697.php : benaderd 30 april 2025), "Anna Maria Henriette Michella van den Thillart (1942-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.