Deze gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 8 januari 2013.
De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
De temperatuur op 17 januari 1972 lag tussen -9.3 °C en -3 °C en was gemiddeld -5.8 °C. Er was -0.1 uur zonneschijn (0%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oosten. Bron: KNMI
22 januari » Ondertekening te Brussel van de Verdragen inzake de toetreding van nieuwe leden van de EEG, te weten Denemarken, Groot-Brittannië, Ierland en Noorwegen.
10 april » Een aardbeving met een kracht van 7,2 treft de Iraanse stad Ghir Karzin en een gebied van 250 kilometer daaromheen. Meer dan 5300 mensen komen om.
16 april » De 24-jarige Roger De Vlaeminck wint zijn eerste Parijs-Roubaix.
22 mei » Ceylon wordt een republiek onder de naam Sri Lanka. Gouverneur-generaal William Gopallawa wordt de eerste president.
23 juli » De Belgische wielrenner Eddy Merckx wint opnieuw de Ronde van Frankrijk.
2 september » DDR-sprintatlete Renate Stecher scherpt bij de Olympische Spelen in München het wereldrecord op de 100 meter aan tot 11,07 seconden.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Michael Jacobs, "Stamboom Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/I5639.php : benaderd 11 mei 2025), "Hendrikus Wilhelmus Boelen (1972-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.