De temperatuur op 29 januari 1909 lag tussen -9.4 °C en 3,1 °C en was gemiddeld -1.9 °C. Er was 4,0 uur zonneschijn (45%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
22 april » Scheepsramp op de Zuiderzee nabij Lemmer, 7 doden.
24 juni » Oprichting van de Chileense voetbalclub CD Everton in Viña del Mar.
27 juni » In Etten-Leur vindt de eerste gemotoriseerde vlucht boven Nederland plaats. De piloot is de Franse luchtvaartpionier Charles de Lambert.
25 juli » Louis Blériot vliegt als eerste Het Kanaal over.
29 juli » In Barcelona wordt op bloedige wijze de Tragische week beëindigd, een opstand tegen de mobilisatie van het leger.
15 augustus » Oprichting van voetbalclub VUC in Den Haag.
Trouwdag 21 juli 1932
De temperatuur op 21 juli 1932 lag tussen 9,5 °C en 19,8 °C en was gemiddeld 15,4 °C. Er was 0.6 mm neerslag gedurende 0.5 uur. Er was 4,3 uur zonneschijn (27%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Michael Jacobs, "Stamboom Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/I51291.php : benaderd 10 mei 2025), "Wilhelmus Philippus Schutte (1909-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.