Deze gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 2 september 2022.
De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
Gezin van Antonia Elisabeth Jacoba "Annelies" Janmaat
De temperatuur op 25 januari 1940 lag tussen -10.8 °C en -0.1 °C en was gemiddeld -5.6 °C. Er was 6,1 uur zonneschijn (70%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
13 mei » Winston Churchill houdt zijn "Bloed, zwoegen, tranen en zweet" speech in het Engelse Lagerhuis.
14 mei » Tweede Wereldoorlog: De Duitse Luftwaffe bombardeert Rotterdam, Strijen en Strijensas.
18 juni » Charles de Gaulle roept vanuit Londen per radio Frankrijk op de strijd voort te zetten, hoewel het zojuist onder de voet gelopen is door nazi-Duitsland.
1 juli » Oprichting van de Slowaakse voetbalclub FK Inter Bratislava.
11 september » Hitler schort het bevel tot de landing in Engeland drie dagen op; hij stelt ook op 14 en 17 september de beslissing uit.
5 november » In de Verenigde Staten wordt Franklin Delano Roosevelt voor de derde keer verkozen tot President van de Verenigde Staten.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Michael Jacobs, "Stamboom Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/I27356.php : benaderd 10 mei 2025), "Antonia Elisabeth Jacoba "Annelies" Janmaat (1940-2021)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.