Deze gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 23 april 2013.
De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
De temperatuur op 15 september 1941 lag tussen 8,0 °C en 16,8 °C en was gemiddeld 12,5 °C. Er was 0.4 mm neerslag gedurende 0.3 uur. Er was 3,9 uur zonneschijn (31%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-westen. Bron: KNMI
3 februari » De nazi's brengen Pierre Laval weer aan de macht in Vichy-Frankrijk.
25 februari » Februaristaking.
24 mei » Het Engels oorlogsschip HMS Hood wordt in de jacht op de Bismarck in de Zeeslag in de Straat Denemarken tot zinken gebracht.
1 september » Alle Joden ouder dan 6 jaar moeten in het gehele Duitse Rijk de Jodenster dragen.
31 oktober » De Duitse U 552 onderzeeboot torpedeert met succes een Amerikaanse torpedobootjager, op een moment dat de VS nog niet in oorlog was met Duitsland.
7 december » In reactie op de Japanse aanval op Pearl Harbor raken de Verenigde Staten officieel betrokken bij de Tweede Wereldoorlog.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Michael Jacobs, "Stamboom Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/I16921.php : benaderd 8 mei 2025), "Gerrit Fons (1941-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.