Deze gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 28 augustus 2024.
De auteur van deze publicatie heeft toestemming van de persoon in kwestie (voor zover het een levende persoon betreft) voor het vermelden van de gegevens.
De temperatuur op 4 juni 2004 lag tussen 10,6 °C en 18,0 °C en was gemiddeld 14,1 °C. Er was 6,1 mm neerslag gedurende 7,2 uur. Er was 0.3 uur zonneschijn (2%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
12 maart » De Nederlandse schaatser Henk Angenent vestigt het werelduurrecord op de schaats in Calgary: in één uur tijd schaatst hij 41669,49 m.
1 mei » Opening van het Vikingstadion, een voetbalstadion in de Noorse stad Stavanger.
26 mei » FC Porto wint de Champions League. In de finale in Gelsenkirchen is de Portugese voetbalclub met 3-0 te sterk voor AS Monaco.
5 september » Zaligverklaring van Pere Tarrés i Claret (1905-1950), Spaans arts en priester, en Alberto Marvelli (1918-1946) en Pina Suriano (1915-1950), beiden actief in de Italiaanse Katholieke Actie, door Paus Johannes Paulus II in Loreto.
6 september » De eerste aflevering van het programma Memo op Radio 2 (VRT).
18 december » Laatste uitzending van Van Gewest tot Gewest.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Michael Jacobs, "Stamboom Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/I102148.php : benaderd 12 mei 2025), "Bram Teunis (2004-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.