Stamboom Mels » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 56 van 56:

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Teresia Mels (overleden in 1957), een kind van Jacobus Mels en Adriana Heeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Antonia van Berkom (overleden in 1957), een kind van Johannes van Berkom en Maria Mels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus Joseph Mels (overleden in 1958), een kind van Henricus Adrianus Mels en Helena Rooij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Berkom (overleden in 1959), een kind van Johannes van Berkom en Maria Mels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willebrordus van Berkom (overleden in 1963), een kind van Johannes van Berkom en Maria Mels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Johannes van Berkom (overleden in 1965), een kind van Johannes van Berkom en Maria Mels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.