Stamboom Meijer - Wentzel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 348:

Jantje Prigge is geboren op 1 april 1868 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Hartlief is geboren op 23 mei 1868 te Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Frank van het Hof is geboren op 25 augustus 1868 te Gasselte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gasselte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albarta Adriana Prigge is geboren op 18 september 1870 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Poppe Kok is geboren op 28 april 1871 te Vries. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vries » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Trijntje Wijkel is geboren op 13 april 1872 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Zwaantje van het Hof is geboren op 5 mei 1872 te Gasselte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gasselte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wiendelt Geert Hartlief is geboren op 13 september 1872 te Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jeltje Kleis is geboren op 8 maart 1873 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Hendrika Prigge is geboren op 5 juni 1873 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.