Stamboom Martijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 43:

Anna Maria Harmina Rhode is geboren op 23 januari 1832 te Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

August Jacobus Johannes Rhode Rhode is geboren op 15 november 1833 te Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gozewijnus Cornelis van Breda en Johanna Abbink zijn getrouwd op 20 januari 1836 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

August Jacobus Johannes Rhode is overleden op 31 maart 1836 te Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Flora Johanna Bos is overleden op 23 november 1836 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Theodora Jannemieta Aleida Rhode is geboren op 13 maart 1838 te Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Lina Eliza Fredrika Rhode is geboren op 20 oktober 1839 te Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Henrietta Elisabeth van Breda is overleden op 21 november 1839 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Floris Cornelis van Breda en Hermina Stern zijn getrouwd op 14 februari 1840 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Henriette Elisabeth van Breda is geboren op 17 februari 1841 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.