Stamboom Martijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 84.111 - 84.118 van 84.118:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Jansen (overleden in 1968), een kind van Hendrik Jansen en Geertrui Schotting, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerrit Jansen

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Petronella Jansen (overleden in 1968), een kind van Hendrik Jansen en Geertrui Schotting, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerrit Jansen

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Adrianus Aloijsius van Mechelen (overleden in 1969), een kind van Petrus Aloysius Felix van Mechelen en Maria Helena Backx, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marianus van Gemert (overleden in 1969), een kind van Petrus van Gemert en Cornelia Henraat, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Maria Domenie (overleden in 1970), een kind van Harmen Nicolaas Domenie en Leuntje Karreman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Antonius Johannes Ostermann (geboren in 2011), een kind van Hendricus Ostermann en Philippina Angelique Maria Jerphanion, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Geertruida Kunst (????-1890) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Geertruida Kunst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk de Boer (????-1930) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk de Boer.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.