Stamboom Magnee - van Mullem » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 138:

Jan Schaap is geboren op 11 augustus 1821 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Koster is geboren op 16 augustus 1821 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hinderika Elizabeth Wilkens is geboren op 22 september 1821 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pauwel Jannes Bulthuis en Anna Jans Wierenga (Wieringa) zijn getrouwd op 29 juni 1822 in Usquert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Usquert » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Janna Johanna Warnders van der Wijk is geboren op 17 augustus 1822 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Frouke Gondee is overleden op 11 juni 1823 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geuchien Eilts Stuit is overleden op 15 april 1824 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hinderkien (Hendrikje) Bulthuis is geboren op 2 maart 1825 te Warffum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Warffum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Schaap is overleden op 9 september 1826 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hinderkje Jans Blaak is overleden op 15 februari 1827 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.