genealogieonline

Van Loys tot Looise1550 Boudewijnskerke -1925 Gapinge

Foto van Jakob Looise

De publicatie Van Loys tot Looise1550 Boudewijnskerke -1925 Gapinge is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 931 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


In de Jaren 1989 – 2005 heeft Jakob Looise (1929) genealogische gegevens verzameld en met behulp van het programma HAZA-DATA 7.1 geordend.
In die eerste jaren werden gegevens op kerkhoven en begraafplaatsen op diverse Walcherse plaatsen genoteerd en vervolgens moest dan in diverse gemeentehuizen gespeurd worden naar verdere gegevens over geboorte-, trouw-  en sterfdata.Ook werden toen nog alle telefoonboeken nagezien op eventuele familieleden die over Nederland zijn verspreid.

In de tegenwoordige tijd klinkt het bovenstaande belachelijk omdat nu via internet zeer veel archiefgegevens rechtstreeks kunnen worden geraadpleegd. Via het Zeeuws Archief en het programma Zeeuwen gezocht kunnen nog ontbrekende gegevens worden gevonden en aangevuld.

In 2005 werd de eerste website gepubliceerd maar er kwam nooit een vervolg.

Zie ook https://www.stamboomgids.nl/details/29781


Connecties


De toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?