Van Loys tot Looise1550 Boudewijnskerke -1925 Gapinge

Foto van Jakob Looise
De publicatie Van Loys tot Looise1550 Boudewijnskerke -1925 Gapinge is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 669 personen. Vanwege privacy zijn 262 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 21 april 2016.


In de Jaren 1989 – 2005 heeft Jakob Looise (1929) genealogische gegevens verzameld en met behulp van het programma HAZA-DATA 7.1 geordend.
In die eerste jaren werden gegevens op kerkhoven en begraafplaatsen op diverse Walcherse plaatsen genoteerd en vervolgens moest dan in diverse gemeentehuizen gespeurd worden naar verdere gegevens over geboorte-, trouw-  en sterfdata.Ook werden toen nog alle telefoonboeken nagezien op eventuele familieleden die over Nederland zijn verspreid.

In de tegenwoordige tijd klinkt het bovenstaande belachelijk omdat nu via internet zeer veel archiefgegevens rechtstreeks kunnen worden geraadpleegd. Via het Zeeuws Archief en het programma Zeeuwen gezocht kunnen nog ontbrekende gegevens worden gevonden en aangevuld.

In 2005 werd de eerste website gepubliceerd maar er kwam nooit een vervolg.

Zie ook https://www.stamboomgids.nl/details/29781

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van Jakob LooiseGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!