Stamboom Loman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 601 - 609 van 609:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jansje Bavelaar (overleden in 1960), een kind van Nicolaas Bavelaar en Magdalena van den Burg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Karel van den Burg (overleden in 1961), een kind van David van den Burg en Hendrika Jannetje Pardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Labordus (overleden in 1961), een kind van Abraham Labordus en Angenieta Onvlee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Johanna Loman (overleden in 1961), een kind van Petrus Loman en Johanna Maria Prinssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Loman (overleden in 1962), een kind van Johannes Cornelis Loman en Alida Wopkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Venlo gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Gerardus Loman (overleden in 1963), een kind van Jan Loman en Johanna van Kerkhof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Gerardus Loman (overleden in 1963), een kind van Jan Loman en Johanna van Kerkhof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Wilhelmus van Vorst (overleden in 1967), een kind van Wilhelmus van Vorst en Hendrina Kempen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelia Verhaar (overleden in 1967), een kind van Cornelis Verhaar en Flora Johanna Cornelia Staphorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.