Stamboom Linskens 1500-2020 » Afstammelingen van Loef Pauwel /Linskens - in gen Reijt Reidt

Generatie 4 (vervolg)

17.

Elisabeth Swefers (Linskens), dochter van Gerardus (Gerard) /Linskens (Swefers) / Sweffers Wevers en Lucia NN, is geboren op 1 september 1663 in Arcen en Velden, Limburg, Nederland. Elisabeth is overleden en is begraven.

18.

Catharina Swefers (Linskens), dochter van Gerardus (Gerard) /Linskens (Swefers) / Sweffers Wevers en Lucia NN, is geboren op 1 september 1663 in Arcen en Velden, Limburg, Nederland. Catharina is overleden en is begraven.

19.

Henricus Swefers (Linskens), zoon van Gerardus (Gerard) /Linskens (Swefers) / Sweffers Wevers en Lucia NN, is geboren op 9 oktober 1665 in Arcen en Velden, Limburg, Nederland en is gedoopt op 9 oktober 1665 in Arcen, Limburg, Netherlands. Henricus is overleden en is begraven.

20.

Maria Swefers (Linskens), dochter van Gerardus (Gerard) /Linskens (Swefers) / Sweffers Wevers en Lucia NN, is geboren op 21 september 1669 in Arcen en Velden, Limburg, Nederland. Maria is overleden en is begraven.

21.

Naamloos Linskens (alias: in gen Reit - in gen Reijt), een kind van Paulus Linskens (alias: in gen Reit - in gen Reijt) of (Pauwels) en Griet (Gertgen) aen den Kerckhof - in de Reidt, is geboren op 12 augustus 1618 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 12 augustus 1618 in Arcen, Limburg, Netherlands. Naamloos is overleden in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is begraven.

22.

Loef Ludolf Loeff (Paulus) Ludovicus Linskens (alias: in gen Reit - in gen Reijt), zoon van Paulus Linskens (alias: in gen Reit - in gen Reijt) of (Pauwels) en Griet (Gertgen) aen den Kerckhof - in de Reidt, is geboren op 12 augustus 1618 in Lomm, Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 12 augustus 1618 in Arcen, Velden, Limburg, Netherlands. Hij is getrouwd op 26 juli 1645 in Arcen, Limburg, Nederland met Steyn van de Weijer (alias van die Voirt), dochter van Reinier van de Weijer (van den Weijer) en Gertrudis Masen (Maes). Zij is geboren . Steyn is overleden.

Zij kregen 1 kind:

Loef Ludolf Loeff (Paulus) Ludovicus is overleden en is begraven.

23.

Mechtildis Metgen Linskens, dochter van Paulus Linskens (alias: in gen Reit - in gen Reijt) of (Pauwels) en Griet (Gertgen) aen den Kerckhof - in de Reidt, is geboren op 27 augustus 1623 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 27 augustus 1623 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Zij is getrouwd op 15 februari 1654 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands met Johannes van de Laeck (op gen Laeck) - Clouten, zoon van Alardus Albertus Hanssen - (van gen Laeck - op gen Laick) en Catharina (Trijn) N.n. Hij is geboren in Velden, Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Johannes is overleden op 23 april 1693 in Arcen, Limburg, Netherlands.

Zij kregen 5 kinderen:

Mechtildis Metgen is overleden op 58 jarige leeftijd op 22 februari 1682 in Arcen, Limburg, Netherlands.

24.

Martinus Pauli Linskens (alias - Pauwels den Schomecker), zoon van Paulus Linskens (alias: in gen Reit - in gen Reijt) of (Pauwels) en Griet (Gertgen) aen den Kerckhof - in de Reidt. Martinus Pauli is overleden.

25.

Jacob an den Kirckhoff, (Deckers) - in gen Riets (Linskens), zoon van Jan Joannes aen den Kerckhoff (Kirckhoff) en Niesken Niesz Linskens, is geboren op 14 augustus 1620 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 14 augustus 1620 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Jacob is overleden en is begraven.

26.

Willem an den Ke(i)rckhoff, zoon van Jan Joannes aen den Kerckhoff (Kirckhoff) en Niesken Niesz Linskens, is geboren op 5 februari 1623 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 5 februari 1623 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Willem is overleden in Arcen, Limburg, Netherlands en is begraven.

27.

Gerit an den Ke(i)rckhoff, zoon van Jan Joannes aen den Kerckhoff (Kirckhoff) en Niesken Niesz Linskens, is geboren op 30 augustus 1625 in Arcen, Limburg, Netherlands. Gerit is overleden en is begraven.

28.

Derick aen den Kirckhoff, (Deckers) - in gen Riets (Linskens), zoon van Jan Joannes aen den Kerckhoff (Kirckhoff) en Niesken Niesz Linskens, is geboren tussen 1628 en 1629 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 28 januari 1629 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Derick is overleden en is begraven.

29.

Geret Deckers, zoon van Jan Joannes aen den Kerckhoff (Kirckhoff) en Niesken Niesz Linskens, is geboren op 2 februari 1628 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 2 februari 1628 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Geret is overleden en is begraven.

30.

Grietgen Deckers, dochter van Jan Joannes aen den Kerckhoff (Kirckhoff) en Niesken Niesz Linskens, is geboren op 13 oktober 1630 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Grietgen is overleden en is begraven.

31.

Anthonius Deckers, zoon van Jan Joannes aen den Kerckhoff (Kirckhoff) en Niesken Niesz Linskens, is geboren op 18 april 1632 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Hij is getrouwd met Maria x.x..

Zij kregen 1 kind:

Anthonius is overleden en is begraven.

32.

Andries Deckers, zoon van Jan Joannes aen den Kerckhoff (Kirckhoff) en Niesken Niesz Linskens, is geboren op 3 december 1634 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Andries is overleden en is begraven.

33.

Henderick in gen Deijpt ( Diept) (Dipt), zoon van Wijlhem in gen Deijpt en Niesken Niesz Linskens, is geboren op 19 maart 1619 in Arcen, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 19 maart 1619 in Arcen, Limburg, Netherlands. Henderick is overleden en is begraven.

34.

Hendrik Smets, (Smits, Smetz, Smijts), zoon van Peter Smets, (Smits, Smitz, Smetz, Smijts) en Petronella (Peterken) alias (in gen Reijt) - Linskens, is geboren op 6 oktober 1630 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands en is gedoopt op 6 oktober 1630 in Arcen, Limburg, Netherlands. Hendrik is overleden 1643 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands.

35.

Jan Johannes Smitz, (Smits, Smets, Smetz, Smijts), zoon van Peter Smets, (Smits, Smitz, Smetz, Smijts) en Petronella (Peterken) alias (in gen Reijt) - Linskens, is geboren op 4 november 1632 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Jan Johannes is overleden en is begraven.

36.

Wijllemken Smetz, (Smits, Smitz, Smets, Smijts), dochter van Peter Smets, (Smits, Smitz, Smetz, Smijts) en Petronella (Peterken) alias (in gen Reijt) - Linskens, is geboren op 6 mei 1635 in Arcen en Velden, Limburg, Netherlands. Wijllemken is overleden en is begraven.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC