Stamboom Lemcke » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 131 - 140 van 147:

is overleden op 13 november 1891 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Bastiaan Kruithof is overleden op 31 december 1892 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Cornelis de Lint is overleden op 14 december 1893 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Tanneke Langeweg is overleden op 31 maart 1895 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Geertje Cornelia de Lint is overleden op 1 juni 1895 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Maria Johanna Susanna de Lint is overleden op 15 mei 1896 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Cornelis Maris is overleden op 19 april 1903 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Geertje Segboer is overleden op 8 februari 1904 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Aart Hollemans is overleden op 13 maart 1908 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Corstiaan Korteweg is overleden op 30 december 1911 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.